Yükleniyor...

2021 boğasının yıldızı ETH’ye fark attı: TRX uçuşa hazır!

Tron ağının gelirleri ağustos ayında etkileyici bir artış gösterirken, Ethereum'da yaşanan düşüş herkesi şaşırttı.

trx tron boga

Tron ağının gelirleri ağustos ayında etkileyici bir artış gösterirken, Ethereum’da yaşanan düşüş herkesi şaşırttı.

Lookonchain tarafından paylaşılan verilere göre TRON‘un (TRX) aylık geliri yüzde 46,5 arttı. Temmuz ayında 41,9 milyon dolar olarak kayıtlara geçen bu veri ağustos ayındaki 61,4 milyon dolara yükseldi. Tron ağında yaşanan bu hareketlilik, yakın zamanda faaliyet göstermeye başlayan SunPump ile ilişkili.

Solana ağındaki memecoin üretme platformu Pumpfun‘ın Tron ağındaki versiyonu olan SunPump, memecoin avcılarının yeni durağı haline geldi. SunPump’ın ilgi görmeye başlamasıyla birlikte Tron ağı öne çıkarken Ethereum ve Solana ağ gelirlerinde yaşanan düşüş dikkatlerden kaçmadı.

Memecoin avcıları TRX fiyatını üst seviyelere çekebilir

Geçtiğimiz haftalarda Solana ekosisteminde yaşanan hareketlilik memecoin’lerden kaynaklı olmuştu. Yüksek kazanç fırsatlarını kovalayan trader’lar Solana ağını adeta işgal etmişti. Şimdiyse aynı hareketlilik Tron ağında yaşanıyor. SunPump’ın faaliyet göstermeye başlaması ve Tron kurucusu Justin Sun’ın platformu sürekli desteklemesi haliyle de TRX’i ön plana çıkardı.

Haberin yazımı itibarıyla 0,1512 dolardan işlem gören TRX, yükselen trend yapısını kırmış görünüyor. Genellikle düşüş yönlü sinyal veren bu teknik yapı, TRX’in kısa/orta vadeli fiyat hareketlerini belirleyecektir.

SunPump’taki işlem hacminin azalması, BTC düşüşü veya BTC dominansının artması halinde TRX sırasıyla 0,1482 – 0,1420 ve 0,1360 dolara kadar geri çekilebilir. Yükseliş yönlü hareketlerde ise 0,1590 – 0,1615 dolar aralığının hacimli kırılması önemli. Daha sonrasında 0,17 dolar bandı hedeflenebilir.

tron trx coin analiz


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


ck x banner
ck youtube banner